Contactati-ne

Tel: 0767 517 281

email: office@katris.ro

web: www.katris.ro

Dotari tehniceToate solutiile cat si echipamentele folosite sunt de la cea mai mare companie ce activeaza in acest domeniu si sunt, implicit, de o calitate superioara. Totodata, aceste echipamente de care dispunem sunt foarte variate, cu diferite tipuri de perii (pentru mochete, covoare, parchet, suprafete dure) in functie de necesitatile fiecarui client.
Pentru a va convinge de dotari si calitate, mai jos gasiti prezentarea unei parti dintre cele mai intrebuintate echipamente ale noastre.

Pentru pardoseli:

Masina profesionala pentru spalat pardoseli. Se foloseste pentru mai multe tipuri de pardoseala, gresie, faianta, mozaic, granit, marmura, linoleum, datorita periilor care sunt variate si care se schimba foarte usor. Capacitatea de lucru este de 1800 mp/h.

Aspirator profesional:

Aspirator puternic, cu o putere de aspirare constanta si se poate folosi pentru o perioada lunga de timp. Se foloseste si pentru a aspira lichide. Se utilizeaza indeosebi in spatiile cu suprafete mari.

Masina de maturat:

masina de maturat pentru curatare simpla si fara efort a suprafetelor exterioare. Este de sase ori mai rapida decat o matura obisnuita si este adaptata la mai multe tipuri de sol sau de suprafete cum ar fi: curti, trotuare, drumuri, zone de depozitare etc. Periile sunt reglabile la diferite inaltimi. Datorita filtrelor cu care este dotata, nu permite imprastierea prafului.


Spalat covoare:

aspirator injectie-extractie folosit pentru spalarea umeda a mochetor, covoarelor, tapiteriilor. Procesul de injectie-extractie consta in pulverizarea solutiei pe tesatura si ulterior extragerea ecesteia prin aspirare, suprafata ramanand curata. Metoda este foarte eficienta deoarece timpul de executie este redus ( in functie de suprafata ), iar uscarea tesaturii se face in doar cateva ore, ceea ce face ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Pagina 1 >>