Contactati-ne

Tel: 0767 517 281

email: office@katris.ro

web: www.katris.ro

ServiciiCURATENIE BIROURI – pentru ca scopul nostru nu este sa deranjam, ci sa aranjam, flexibilitatea programului si discretia sunt esentiale in ceea ce priveste curatenia la birou.  

Curatarea mobilierului este un process important si necesita atentia sporita, de aceea  se vor folosi solutii diferite in functie de fiecare tip de suprafata.

Curatarea echipamentelor cum ar fi calculatoare, imprimante, copiatoare, monitoare, telefoane, faxuri – acordam atentie deosebita siavem grija de echipamentele de birou deoarece stim cat inseamna pentru dvs. atat ca investitie cat si ca utilitate.

Curatarea pardoselilorfiind un proces complex presupune multa atentie si rabdare. Ca atare gasim solutia ideala pentru orice tip de suprafata si mai ales pentru pardoseala.

Curatenia ferestrelor/oglinzilor/vitrinelor – pentru ca este unul dintre cele mai delicate procese de curatenie deoarece suprafata de curatat se poate deteriora, zgaria sau sparge usor, Katris Prest Grup vine in spirjinul dvs. cu solutii si echipamente profesionale de curatenie a acestora si totodata va garanteaza rezultatele dorite.

Curatenia grupurilor sanitare – avand echipamentele, solutiile si experienta necesara luptam cu success impotriva microbilor, a ruginei, a impuritatilor si a depunerilor de piatra.

 

back